Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (2024)

Startpagina > Gids > Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac?

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (1) Door Delilah Rene Spotify-tips Bijgewerkt op 2024/8/9

In het digitale tijdperk is muziekstreaming een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven en biedt het een toegangspoort tot miljoenen nummers binnen handbereik. Van de overvloed aan beschikbare streamingdiensten valt Spotify op door zijn enorme bibliotheek en gebruiksvriendelijke interface. Spotify-gebruikers vragen zich misschien af ​​of er een manier is om gratis premiumdiensten te verkrijgen. Het antwoord is ja. Het enige dat u nodig hebt, is de Spotify++-applicatie. Heeft u ooit van deze applicatie gehoord? Het is een aangepaste versie van de originele Spotify-app die is gemaakt door externe ontwikkelaars. Deze verbeterde versie ontgrendelt een overvloed aan premiumfuncties die over het algemeen zijn gereserveerd voor betalende leden. Met Spotify++ kunnen gebruikers afscheid nemen van vervelende advertenties, onbeperkt overslaan en zelfs hun favoriete nummers downloaden voor offline afspelen - allemaal gratis!

Wilt u uw Spotify-ervaring verbeteren met extra functies gratis? In deze gids leggen we je stap voor stap uit hoe je Spotify++ downloadt op je apparaat, waaronder iOS-apparaten, Android-apparaten, pc's en Macs. Zo heb je toegang tot onbeperkte muziek en exclusieve content zonder de beperkingen van advertenties of abonnementskosten.

  • Deel 1: Hoe download ik Spotify++ op iOS?
  • Deel 2: Hoe download ik Spotify++ op Android?
  • Deel 3: Hoe download ik Spotify++ op pc/Mac? ⭐
  • Deel 4: Enkele veelgestelde vragen over Spotify++ die u moet weten

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (2)

Deel 1: Hoe download je Spotify++ op iOS?

Spotify++ kan niet rechtstreeks vanuit de App Store op iOS-apparaten worden gedownload, maar je kunt wel een aantal app-winkels van derden proberen. Deze sectie biedt een stapsgewijze handleiding over hoe je Spotify++ op je iOS-apparaat downloadt en installeert. Het behandelt de nodige voorzorgsmaatregelen en vier betrouwbare bronnen om de app van te downloaden. Dit moet je weten:

Download Spotify++ via TweakBox

Stap 1 Ga naar de officiële TweakBox-appsite en download de app store op je iOS-apparaat.

Stap 2 Open de TweakBox-app, ga naar de categorie "Apps" en kies "Tweaked Apps".

Stap 3 Zoek naar "Spotify++" en start het downloadproces op je apparaat.

Stap 4 Ga naar "Instellingen", vervolgens "Algemeen" en "Profiel- en apparaatbeheer". Tik op de vertrouwensoptie onder de Enterprise-app.

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (3)

Download Spotify++ via TopStore

Stap 1 Ga naar de officiële TopStore-site en klik op de knop "Download TopStore" en "Toestaan".

Stap 2 Open TopStore, zoek "Spotify++" en klik op de knop "Krijgen" naast Spotify++ om het downloadproces te starten.

Stap 3 Ga naar "Instellingen", vervolgens "Algemeen" en "Profielen en apparaatbeheer". Selecteer "Vertrouw Spotify++" en bevestig door op "Vertrouw" te klikken.

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (4)

Download Spotify++ via AppValley

Stap 1 Ga naar de AppValley-website, scroll naar beneden en tik op "AppValley installeren".

Stap 2 Ga naar "Installeren", vervolgens "Vorige" en "Profielen" om het AppValley-profiel op uw apparaat te verifiëren en te vertrouwen.

Stap 3 Zoek Spotify++, tik op "GET" gevolgd door "Install" om de installatie.

Stap 4 Ga naar "Instellingen", vervolgens "Algemeen" en "Apparaatbeheer" om de app te vertrouwen.

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (5)

Download Spotify++ via AppDB

Stap 1 Ga naar de AppDB-website, installeer de AppDB-app en koppel uw apparaat.

Stap 2 Blader door de AppDB-winkel voor Spotify++ en tik op de knop "Installeren" om het te installeren.

Stap 3 Ga naar "Instellingen", vervolgens "Algemeen" en "Apparaatbeheer" om de AppDB-app te vertrouwen.

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (6)

Door deze stappen te volgen, kunt u Spotify++ downloaden op uw iOS-apparaat en genieten van een premium Spotify-ervaring zonder het premiumprijskaartje. Wanneer u Spotify++ succesvol downloadt, kunt u afscheid nemen van vervelende advertenties, onbeperkt overslaan en zelfs uw favoriete nummers downloaden voor offline afspelen, gratis! Als u het op een Android-apparaat wilt gebruiken, bekijk dan Deel 2 hieronder.

Deel 2: Hoe Spotify++ downloaden op Android?

Hoewel Spotify++ exclusief is ontworpen voor iOS, dient de Spotify Premium Apk als het Android-equivalent, met vergelijkbare premiumfuncties. U kunt op zoek gaan naar een betrouwbare website om het aangepaste APK-bestand te verkrijgen. Dit deel van de gids bevat informatie over het inschakelen van installatie van onbekende bronnen, het vinden van betrouwbare downloadlinks en het verzekeren van de compatibiliteit van de app met uw apparaat. Volg onze stappen om Spotify++ op je Android-apparaat te krijgen:

Stap 1 Open "Instellingen" > "Beveiliging" om "Onbekende bronnen" in te schakelen.

Stap 2 Ga naar de ZeroCostApk-website en controleer of deze compatibel is met je Android-apparaat met versie 4.4 of nieuwer.

Stap 3 Verwijder Spotify en download het aangepaste APK-bestand van Spotify++. ​​

Stap 4 Geef het de vereiste machtigingen, meld je aan met je huidige Spotify-inloggegevens en geniet ervan.

Met deze app kun je genieten van miljoenen nummers en podcasts van over de hele wereld zonder dat je wordt gestoord door vervelende advertenties. Je hebt de vrijheid om nieuwe muziek te vinden, gepersonaliseerde afspeellijsten te maken en te delen en je te verdiepen in content die bij jouw smaak past op Android.

Deel 3: Hoe Spotify++ downloaden op pc/Mac?

Hoewel de aangepaste Spotify-applicatie alle voordelen van Spotify Premium gratis kan bieden, kan het mogelijk virussen of malware bevatten die schadelijk kunnen zijn voor je apparaat. Bovendien zijn er geen legitieme apps beschikbaar om Spotify++ te downloaden op een pc of Mac. Als je geïnteresseerd bent in hoe je toegang krijgt tot Spotify++ op een pc of Mac, raden we je ten zeerste aan om TunePat Spotify Music Converter te gebruiken. Met deze tool kun je Spotify-nummers opslaan in elk formaat, zoals MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF en ALAC, zodat je muziek kunt bewaren zonder een Premium-account. Het werkt tot 10 keer sneller en zorgt tegelijkertijd voor de originele geluidskwaliteit en de ID3-tags.

Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (7)

TunePat Spotify Converter

Met TunePat Spotify Converter kunnen gebruikers Spotify-nummers of podcasts van Spotify converteren en ophalen en ze vervolgens permanent opslaan.

  • Download nummers, albums, afspeellijsten, podcasts en audioboeken van Spotify.
  • Converteer Spotify-nummers naar MP3-, AAC-, WAV-, FLAC-, AIFF- of ALAC-formaat.
  • Download eenvoudig advertentievrije Spotify-muzieknummers naar de lokale computer.
  • Behoud ID3-tags en behoud verliesvrije audiokwaliteit.
  • Geconverteerde Spotify-nummers kunnen offline worden afgespeeld op verschillende apparaten (zoals Nintendo Switch, Panasonic Smart TV, iPod, enz.) op elk gewenst moment.
  • Download Download

    Stap 1 Start de TunePat Spotify Music Converter

    TunePat Spotify Music Converter is beschikbaar voor zowel Windows PC als Mac. Download de juiste versie en start het programma door erop te dubbelklikken. Wanneer de downloader start, selecteert u de muziekbron uit uw opties, de Spotify-app of de Spotify-webspeler. De Spotify-app of ingebouwde Spotify-onlinespeler wordt automatisch geladen wanneer u TunePat activeert.

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (8)

    Stap 2 Selecteer de Spotify-nummers die u wilt converteren

    Open een nummer, album of afspeellijst vanuit de Spotify-app of webspeler. De knop "Klik om toe te voegen" in de rechteronderhoek wacht op uw klik. Wanneer u op deze knop drukt, laadt TunePat de nummers voor verdere selectie.

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (9)

    Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster met alle Spotify-nummers op de huidige pagina. Selecteer de nummers die u wilt en klik vervolgens op de knop "Toevoegen" om ze eenvoudig toe te voegen aan de conversielijst van TunePat. Als u dubbele downloads wilt voorkomen, schakelt u hier eenvoudig de schakelaar "Filter geconverteerd" in.

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (10)

    Stap 3 Parameterselectie in de instellingeninterface

    Ga naar de module "Instellingen" om de conversieparameters te wijzigen, zoals de conversiemodus, uitvoerformaatkeuzes, bitsnelheid, samplefrequentie, uitvoerpad, uitvoerbestandsnaam, enz. Kies het ideale uitvoerformaat volgens uw behoeften en voltooi uw instellingen.

    De instellingen van TunePat bieden een breed scala aan parameters voor aanpassing:

    Conversiemodus: Intelligente modus, webdownload (webspeler)/Spotify Opnemen (app), YouTube downloaden
    Uitvoerformaat: Auto, MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC
    Bitsnelheid: 320 kbps, 256 kbps, 192 kbps, 128 kbps
    Steekproeftarief: 192 kHz, 96 kHz, 48 kHz, 44,1 kHz
    Naam uitvoerbestand: Tracknummer, Titel, Artiest, Album, Index afspeellijst, Jaar
    Uitvoer georganiseerd: Geen, Afspeellijst, Artiest, Album, Artiest/Album, Album/Artiest, Afspeellijst/Artiest, Afspeellijst/Album

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (11)

    Stap 4 Converteer Spotify Music naar de lokale computer

    Ga terug naar de startpagina en start het conversieproces door op de knop "Overzetten" te klikken als u klaar bent. Als u meer nummers, albums of afspeellijsten van Spotify wilt downloaden, selecteert u de knop "Voeg meer toe". Wanneer u klaar bent voor een directe conversie, tikt u op de knop "Overzetten". De gedownloade Spotify-afspeellijsten worden op de lokale pc correct georganiseerd.

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (12)

    Zodra het downloaden is voltooid, wordt de lokale bestandsmap automatisch geopend. Om eerdere downloads te bekijken, klikt u op de knop "Geconverteerd". Als u de geconverteerde items rechtstreeks op uw computer wilt vinden, klikt u op het bestandspictogram naast een titel om de opslagmap te openen.

    Deel 4: Enkele veelgestelde vragen over Spotify++ die u moet weten

    Het lijkt erop dat er elke dag een nieuwe discussie over dit onderwerp is. Misschien kunnen we het gesprek samenvoegen tot één thread, zodat de discussie gestroomlijnder wordt en er een uitgebreid overzicht ontstaat. In dit deel duiken we in de wereld van Spotify++ en beantwoorden we enkele van de meest prangende vragen die u mogelijk heeft. Of u nu uw muziekstreamervaring wilt verbeteren of gewoon meer wilt weten over deze intrigerende app, u bent hier aan het juiste adres.

    1. Is Spotify++ veilig om te gebruiken?

    Nee. De reden hiervoor is dat Spotify++ geen officiële app is en niet dezelfde beveiligingstests en -waarborgen heeft ondergaan als het origineel. Het kan virussen of malware bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw apparaat, dus we raden u aan een betrouwbaarder hulpmiddel te gebruiken, zoals TunePat Spotify Music Converter.

    2. Kan ik app-updates ontvangen voor Spotify++?

    Nee. In tegenstelling tot de officiële Spotify-app ondersteunt Spotify++ IPA geen standaard app-updateprocedures. U moet de nieuwste versie van de bijgewerkte app opnieuw installeren van een betrouwbare bron en genieten van de nieuwste services.

    3. Kan ik nummers downloaden met Spotify++?

    Nee. Spotify-servers moeten uw gebruikerstoken verifiëren om de downloadfunctie te gebruiken, wat niet kan voor een aangepaste app. Maar u kunt eenvoudig nummers downloaden van Spotify met behulp van TunePat Spotify Music Converter.

    4. Wordt mijn Spotify-account geblokkeerd als ik Spotify++ gebruik?

    Dat hangt ervan af. Hoewel relatief weinig mensen online naar de situatie hebben verwezen, kan het gebruik van Spotify++ ertoe leiden dat je account door Spotify wordt geblokkeerd of opgeschort. Dit komt omdat het in strijd is met hun servicevoorwaarden en kan worden gezien als een vorm van piraterij. Als je je hier zorgen over maakt of je login niet wilt delen op een onbeveiligde app, maak dan gewoon een burner-account aan met een wegwerp-e-mailadres en koppel de afspeellijsten van je primaire account aan de burner.

    Conclusie

    Nu je begint aan je reis om Spotify++ te downloaden, ben je nu uitgerust met de kennis om je muziekstreamingervaring op verschillende platforms te verbeteren. Of je nu een iOS-, Android-, pc- of Mac-gebruiker bent, de gedetailleerde stappen zorgen voor een soepele en succesvolle installatie. Vergeet niet dat het, terwijl je geniet van de extra functies die Spotify++ biedt, cruciaal is om op de hoogte te blijven van de laatste updates en de implicaties van het gebruik van aangepaste apps te overwegen.

    We hebben vier methoden voor je op een rijtje gezet om Spotify++ op je iOS-apparaat te krijgen, en ook de manier om het te downloaden op je Android-apparaat. Hoewel Spotify++ niet beschikbaar is voor pc en Mac, hebben we het perfecte alternatief gekozen, namelijk de TunePat Spotify Music Converter, waarmee gebruikers onbeperkt muziekbestanden kunnen krijgen zonder Premium. Er zijn enkele veelgestelde vragen die je misschien interessant vindt, dus we geven je de vier belangrijkste. Over het algemeen raden we TunePat aan, omdat je met de betrouwbare decoderingstechnologie alle beperkingen van Spotify kunt omzeilen, dus klik gewoon op de downloadknop hieronder en probeer de gratis proefversie nu meteen!

    Download Download

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (13)

    Delilah Rene

    Senior schrijver

    Delilah Rene is een muziekliefhebber en senior content writer die ervan houdt om muziekdata van grote platforms te analyseren. Met meer dan 5 jaar ervaring in digitale marketing en een bachelor in Engelse literatuur, excelleert ze in het maken van content die aansluit bij zowel muziekfans als professionals uit de industrie, waarbij ze de wereldwijde trends in muziekstreaming nauwlettend in de gaten houdt.

    Hoe download ik Spotify++ op iOS/Android/PC/Mac? (2024)

    FAQs

    How do I get Spotify ++ app Valley? ›

    Here's how to install Spotify++ to your iPhone from AppValley.
    1. Go to https://appvalley.vip/ to download and install the AppValley app.
    2. Then go to Settings > General > Device and tap Profile Management to trust the app's developer.
    3. Open AppleValley and go to the Search section then type in SPotify++.
    May 23, 2024

    How to download Spotify++ iOS? ›

    Visit the AppValley website on Safari, download the app, and then install Spotify++ from within the AppValley store.
    1. Open Safari, go to https://appvalleyapp.com/download/, and install AppValley.
    2. Trust the profile of AppValley in "Settings" > "General" > "Profiles".
    3. Search for "Spotify++", tap "GET", and install it.

    Is Spotify ++ Android safe? ›

    However, it's important to note that using modified apps like Spotify++ can violate Spotify's terms of service, potentially leading to account bans or other penalties. Additionally, downloading and installing such apps can pose security risks, as they often come from unverified sources.

    How to trust Spotify++ on iPhone? ›

    Step 4: Proceed to install Spotify++ on your iPhone. If prompted that the app is untrusted, simply head to "Settings > General > VPN & Device Management" to enable trust for the app.

    Is Spotify++ trustable? ›

    Furthermore, using Spotify++ also puts your personal information at risk. Since it is not an official app, there is no guarantee that your data will be secure and protected. So while Spotify++ may offer tempting features and benefits, it is important to consider the potential risks before using it.

    What does Spotify++ do? ›

    Spotify++ (Spotify mod) is a tweaked version of the Spotify app for iOS/Android that allows you to get Spotify Premium for free on iOS/Android devices. It allows you to play any song on demand without annoying ads like a Spotify Premium user. This software was developed by a third-party developer.

    Is it possible to get free Spotify Premium? ›

    Method 1 Sign up with Free Accounts

    The new registered Spotify account starts with a free trial of Spotify Premium, whose valid period ranges from 1 month to 3 months. Specific free trial days will be based on Spotify's promotional plans.

    What is Eevee Spotify? ›

    This tweak makes Spotify think you have a Premium subscription, granting free listening, just like Spotilife, and provides some additional features like custom lyrics.

    Can I install Spotify APK on iPhone? ›

    Spotify Premium APK for iOS is the latest version of the Spotify app, which offers upgrade features for iPhone and iPad users. While the official version requires a subscription for premium features, the modified APK offers access to ad-free listening, unlimited skips, and offline playback without paying.

    Is Spotify mod apk illegal? ›

    No, it is not safe to use modified versions of applications such as Spotify mod APK. These modified versions of apps are not authorized by the developers and can contain malicious code that can harm your device or compromise your personal information.

    Is hacked Spotify safe? ›

    It is not safe to download or access modified apps, including Spotify mod APKs that claim to offer free Spotify Premium features.

    What does xManager do? ›

    xManager is an Android application where you can manage and install all versions of the Spotify app. The original Spotify service only has two versions available for users: Spotify Premium and Spotify Free.

    How do I get Spotify code on iOS? ›

    How to make a Spotify scan code
    1. Open the Spotify app on your device.
    2. Find and select the content you wish to share.
    3. Tap the options (three-dot) menu button next to the song title or at the top-right corner of the album or playlist page.
    4. Select the Show Spotify Code option from the pop-up menu.
    Dec 19, 2023

    How do I use VPN on Spotify iOS? ›

    It only takes three easy steps to enjoy the music you want, no matter where you are:
    1. Get a NordVPN subscription and download the app.
    2. Connect to a VPN server in the chosen location.
    3. All set — Spotify is now unblocked.

    What is the tweaked app for Spotify iOS? ›

    Spotify++ for iOS is a modified version of the popular music streaming app tailored for Apple devices like iPad and iPhone. Developed by third-party creators, this tweaked app unlocks Spotify Premium features without a subscription, granting you an ad-free experience and on-demand song playback.

    How do I get the AI DJ app on Spotify? ›

    In the Spotify app, open the Home tab, then tap Music. Scroll down to find the AI DJ, which will be greeting you with a "good evening" message (or some variation thereof, depending on the time of day). Tap on the + (plus) button to add the DJ to your Spotify library to make it easier to find again.

    How do I get Spotify Premium app? ›

    About This Article
    1. Open Spotify on your Android.
    2. Tap Your Library.
    3. Tap GO PREMIUM.
    4. Tap GET PREMIUM.
    5. Enter your postal code and tap Continue.
    6. Enter payment details and tap Continue.

    How to activate Spotify mod apk? ›

    Download the Latest Version: Visit the Modfyp website and download the latest version of Spotify Premium APK. Enable Unknown Sources: Go to your device's settings and enable the installation of apps from unknown sources. Install the APK: Locate the downloaded APK file and tap on it to begin the installation process.

    Is Spotify APK legal? ›

    It is not authorized by the app developers and is typically distributed illegally. Spotify mod may offer features that are not available in the official version of the app, such as the removal of ads or the unlocking of premium content.

    References

    Top Articles
    Used Vehicles Under $20,000 in Dublin, GA - Jimmy Britt CDJR
    10 Best Used Midsize Trucks on a $20,000 Budget
    Citi Trends Watches
    Scooter Tramps And Beer
    The Menu Showtimes Near Regal Edwards Ontario Mountain Village
    Abga Gestation Calculator
    Gay Black Scat
    Academic Calendar Biola
    "Rainbow Family" will im Harz bleiben: Hippie-Camp bis Anfang September geplant
    Ups Store Fax Cost
    Configuring Fail2ban with Traefik
    Bomei Massage
    Teen Movie Night at Kimball Junction (Percy Jackson and the Lightning Thief)
    Parentvue Stma
    Splunk Append Search
    Violent Night Showtimes Near The Riviera Cinema
    North Colonie Continuing Education
    Ice Crates Terraria
    Employment Vacancies - Find Jobs with our recruitment team
    9192464227
    Promotional Code For Spades Royale
    Sodexo Northern Portal
    Baca's Funeral Chapels & Sunset Crematory Las Cruces Obituaries
    Battlenet We Couldn't Verify Your Account With That Information
    Bannerlord How To Get Your Wife Pregnant
    Rubmaps Springfield
    Hcpss Staff Hub Workday
    David Knowles, journalist who helped make the Telegraph podcast Ukraine: The Latest a runaway success
    Antonios Worcester Menu
    Katmoie
    Seconds Valuable Fun Welcoming Gang Back Andy Griffith's Birthday A Top Wish So A Happy Birthday FZSW A Fabulous Man Kevin Talks About Times From Ten Day Weekend Fun Labor Day Break
    Skyward Login Waxahachie
    Cars & Trucks By Owner
    Gunsmoke Tv Series Wiki
    Uhauldealer.com Login Page
    Fedex Passport Locations Near Me
    Dutchessravenna N Word
    Shorkie: The Perfect Dog Breed for Families
    The Nun 2 Showtimes Near Cinemark Towson And Xd
    How To Use DeSmuME Emulator To Play Nintendo DS Games?
    Metalico Sharon Pa
    Doublelist Aiken Sc
    Lmsyduycdmt
    Zuercher Portal Inmates Kershaw County
    John Deere 7 Iron Deck Parts Diagram
    Bbc Numberblocks
    Function Calculator - eMathHelp
    File Annual Report - Division of Corporations
    Does Speedway Sell Elf Bars
    Grayson County Craigslist
    Imagetrend Elite Delaware
    Lizzyboat African Market
    Latest Posts
    Article information

    Author: Prof. Nancy Dach

    Last Updated:

    Views: 6376

    Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

    Reviews: 84% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Prof. Nancy Dach

    Birthday: 1993-08-23

    Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

    Phone: +9958996486049

    Job: Sales Manager

    Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

    Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.